Biografie

Bianca en Wim de Vries,

leadvocals en gitaar/leadvocals

Bianca en Wim leerden elkaar in 2014 kennen en deelden al snel de passie voor de countrymuziek. Bianca zong haar hele leven al en Wim pakte na vele jaren de gitaar weer uit het stof en besloten samen een album te maken met eigen geschreven countrysongs.

Het album is in het najaar van 2019 opgenomen in de For The Record Music Studio in Wijchen. In samenwerking met enkele fantastische muzikanten zoals Eric Coenen (Bass), André Sommer (Pedalsteel en piano), Wim van de Vliert (Guitar), Joost van Es (Fiddle) en Mark Eshuis (Drumms)!

Op 20 februari 2020 kwam de eerste single (incl. videoclip op YouTube) Strong After Forever uit en het album is vanaf 19 April via alle streamingskanalen te beluisteren en te koop.

Begin 2020 vonden Bianca en Wim talentvolle en gedreven musikanten een de nieuwe Billy Bray Band neer te zetten! Dat zijn: Ruud Suisam (drumms), Bart de Waal ( gitaar en vocals) , Thijs Sluiter (bass en vocals) en samen zijn we hard aan het werk met nieuw materiaal met een modernere country sound.

In oktober 2020 komt de eerste single uit van een reeks van 5!

Deze geweldige band zal komende jaren op vele (countryf)estivals in Nederland en Europa gaan spelen!


Bart de Waal

Leadguitar/mandoline

Ruud Suisam

Drums

Thijs Sluiter

Bassist/backing vocals

Photography: Arifocus fotografie / Ariane van Ginneke | Design and website powered by:
Doks design agency